Indvielse af nybyggeriFredag den 26. oktober blev skolens seneste nybyggeri indviet.


Ved indvielsen var medarbejdere, bestyrelse, håndværkere og samarbejdspartnere mødt op i den nye spisesal, hvor køkkenet trakterede med en lækker tapasbuffet, og hvor der blev holdt taler og uddelt gaver.


Skolens formand, Carsten Randers, fremhævede de gode arbejdsvilkår, som man har skabt med et nyt og moderne køkken og med gode forberedelsesrum til lærerne - at sammen noget, som vil påvirke arbejdsglæden og kreativiteten i positiv retning. Astrid Prip fra elevforeningen, der akkurat som Carsten Randers, selv har været elev på skolen, glædede sig over, at skolen stadig ligner sig selv, selv om der er sket mange udvidelser og forandringer gennem årene. Tove Hjulmann fra borgerforeningen fremhævede det gode samarbejde med HCI - og kunne kun komme i tanke om en lidt negativ ting at sige: Køen i Super Spar kan godt blive lidt lang, hvis man lige er på handelen, når eleverne har frikvarter. Jens Grønhøj takkede for fremmøde, taler og gaver, inden han løftede sløret for næste projekt: Det bliver lige at trække vejret efter en fireårig periode med store byggeprojekter. Men vi er allerede i gang med at gøre os tanker om, hvordan HCI skal se ud som skole om 10 år - både i forhold til de fysiske rammer og også i forhold til, hvilken skole man skal være.


Med færdiggørelsen af det store projekt er rammerne hele vejen rundt næsten optimale, men naturligvis er der altid ønsker om nye ting og forbedringer. Alle har kunnet byde ind med ønsker og ideer, uden at tænke på økonomi, og nu skal der så tænkes tænker og lægges en strategi for de kommende års ændringer og nyskabelser.